Oranjemarkt Veldhoven in beeld

Als bezoeker van de Oranjemarkt Veldhoven gaat u er in beginsel mee akkoord dat er foto’s gemaakt worden in opdracht van de organisatie die als sfeerbeelden gepubliceerd kunnen worden op de website www.oranjemarktveldhoven.nl en in marketinguitingen van de Oranjemarkt Veldhoven. De beelden zullen niet commercieel gebruikt/aangeboden worden. Ziet u dat u gefotografeerd wordt, maar liever niet in beeld op onze website verschijnt, maak dit dan kenbaar aan de fotograaf. Mocht u een gepubliceerde foto liever van onze website verwijderd zien worden, neem dan contact op met het bestuur, met uw verzoek wordt dan rekening gehouden. Er kunnen geen rechten aan verbonden worden.

Sfeerfoto’s 2024

Ook tijdens deze jubileumeditie konden we weer rekenen op de fotografen van Fotogroep Veldhoven. Ze hebben weer prachtige foto’s gemaakt die we hier met iedereen mogen delen. Bekijk de albums van 5 leden van de Fotogroep Veldhoven, een album van hobbyfotograaf Jerry Immers en het album van Ivo Gijsbers, bestuurslid (en nog veel meer) van Oranjemarkt Veldhoven. Geniet na van een geslaagde Koningsdag in Veldhoven en (her)beleef de sfeer met deze prachtige plaatjes.

Alle fotografen enorm bedankt voor jullie bijdragen en heel graag tot zaterdag 26 april 2025!

Sfeerfoto’s 2023

Je had ze misschien al ontdekt via onze Facebookpagina…de foto’s van Fotogroep Veldhoven. Je hebt geen Facebook? Geen nood. Ook hier kun je nagenieten van de prachtige plaatjes van een geslaagde Koningsdag in Veldhoven.

Graag willen we de fotografen nogmaals bedanken voor het in beeld brengen van de sfeer, de verbinding, het genieten en de diverse attracties. En Hans Schellen, bedankt voor het regelen. Graag tot 2024!

Sfeerfoto’s 2019

Dit zijn foto’s van de Oranjemarkt Veldhoven 2019. We wensen jullie veel kijkplezier toe. De foto’s zijn ook nu weer gemaakt door een aantal vrijwilligers en leden van Fotogroep Veldhoven. Dank voor de mooie sfeerplaatjes. We hopen deze beelden weer aan te kunnen vullen tijdens de Oranjemarkt 2022.

Scroll naar boven