Artikel Veldhovens Weekblad over de Oranjemarkt 2022

Het Veldhovens weekblad schreef deze week een artikel over de Oranjemarkt:

Goed nieuws… Dat mag ook wel een keer. Goed nieuws dus dat na 2 jaar van afwezigheid het op Koningsdag eindelijk weer zover is: de Oranjemarkt Veldhoven in het CityCentrum op Koningsdag, woensdag 27 april. Een dag om stil te staan bij de koning en het koningshuis. En gratis toegankelijk evenement van, voor en door Veldhoven. Met een vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Gezellig en feestelijk. Zoals een Koningsdag moet zijn natuurlijk.

VELDHOVEN – Vanaf 10.00 uur start de vrijmarkt en natuurlijk kan iedereen weer spullen verkopen op een kleedje of in een marktkraam. Grondplaatsen zijn gratis, marktkramen zijn te huur en nog beperkt beschikbaar via de website van de Oranjemarkt Veldhoven.

In het CityCentrum zijn overigens bijna alle plaatsen (semi)overdekt, onder de luifels en in de CityPassage. Vanaf 08.00 uur is de CityPassage geopend en kan iedereen rustigjes aan al starten met het uitstallen van de spullen. Hoeveel aanbieders van spullen er in totaal zullen zijn, is niet precies te zeggen. Na2 jaar Corona-pandemie is de verwachting wel dat er dit jaar zeer veel aanbieders zullen zijn.

Lees hier het volledige artikel: https://www.veldhovensweekblad.nl/nieuws/algemeen/22964/oranjemarkt-veldhoven-gaat-dit-jaar-weer-gewoon-door-

Oranjemarkt Veldhoven wordt mede mogelijk gemaakt door:

Scroll naar boven